Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι

Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι
ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Special Olympics Powerlifting


Το Powerlifting απαιτεί φυσική δύναμη. Στόχος κάθε αθλητή είναι να σηκώσει τα περισσότερα κιλά χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες κινήσεις. Στους Special Olympics το powerlifting αφορά την προσπάθεια, την επιμονή και την πίστη. Η εκπαίδευση, η αποφασιστηκότητα και η συμπεριφορά είναι οι παράγοντες που ορίζουν την ισορροπία ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχημένη προσπάθεια.
Το Powerlifting συμπεριλήφθηκε στους Special Olympics to 1983. Τον Απρίλιο του 2013 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Powerlifting και οι Special Olympics συμφώνησαν να εργάζονται από κοινού για να προωθήσουν το άθλημα παγκοσμίως στα άτομα με νοητικές αναπηρίες. Για παράδειγμα, το 2013 συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες παγκόσμιοι πρωταθλητές Powerlifting στους Special Olympics στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Το 2011, 29.447 αθλητές των Special Olympics στο Powerlifting. Το 2011, 87 προγράμματα Powerlifting πραγματοποιήθηκαν στους Special Olympics. Από το 2005, ο αριθμός των αθλητών των Special Olympics στο Powerlifting έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 113%.

Αγωνίσματα*:
  • Squat
  • Bench Press
  • Dead Lift
  • Combination (Bench Press and Dead lift)
  • Combination (Squat, Bench Press and Dead lift)
*αποδίδονται με τους αγγλικούς όρους προς αποφυγή λανθασμένης μετάφρασης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου