Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι

Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι
ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μέθοδος pad and bell


Ένας φίλος αναγνώστης διάβασε το άρθρο για την ενούρηση και εγκόπριση και μου ζήτησε να του δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την συσκευή.
Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό προτού αγοράσετε οποιαδήποτε συσκευή να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας σχετικά με το κατά πόσο η ενούρηση είναι πρωτοπαθής ή δευτεροπαθής, ημερήσια, νυχτερινή ή συνδυασμός και των δύο και γενικότερα ποια θα ήταν η καλύτερο μέθοδος θεραπείας για το ίδιο.
Έπειτα, ψάχνοντας ανακάλυψα πως στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλής η εταιρεία Bedwetting η οποία έχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αντιμετώπισης προβλημάτων ενούρησης (συμπεριλαμβανομένου και του pad and bell). Γενικά, τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στις συσκευές-βρακάκια που τις φοράει το παιδί και στις συσκευές που μπορεί να βάλει στο κρεβάτι του (pad and bell). Όλες έχουν ως βασικό τους εξάρτημα ένα κουδούνι το οποίο χτυπάει με την παραμικρή σταγόνα ούρων που θα δεχτεί, ξυπνώντας έτσι το παιδί. Σταδιακά εκείνο θα μάθει να αναγνωρίζει τα σημάδια που μας προειδοποιούν ότι πρέπει να πάμε τουαλέτα και θα ξυπνάει από μόνο του, χωρίς να χρειάζεται να χτυπάει το κουδούνι.
Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται πολύ η λεγόμενη συσκευή του "ξυπνητηριού ενούρησης". Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ το προϊόν μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ, εφόσον έχετε και την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.  
Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να μάθετε επιπλέον πράγματα για τη νυχτερινή ενούρηση (Είναι στα ελληνικά).  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου